Ben jij klaar voor een Ontdekkingssessie?

Wil jij weten waar je op dit moment in je leven staat? Ben je toe aan meer inzicht in wie je bent? Wil jij je vrijer voelen? Niet meer belemmerd door angst; stress; je verleden; minderwaardigheidsgevoelens; verwachtingen van anderen?

Wellicht...

...vraag je je af hoe je om kunt gaan met iemand die kenmerken heeft van een stoornis, zoals narcisme, autisme of depressie?
...vraag je je af hoe je het beste met je leidinggevende kunt communiceren nu jullie een meningsverschil hebben?

...wil je meer balans en rust in je leven ervaren?

 

Als jij het gevoel hebt dat je op sommige punten vastloopt, is een ontdekkingssessie misschien iets voor jou.

Zoek je meer balans en vervulling en wil je je vrij voelen, maar zorgt ‘iets’ ervoor dat dit je nog niet is gelukt? Hoe zou het voor je zijn om deze hindernissen op te lossen en meer uit je leven te halen dan je nu doet? Kom vrijblijvend kennis met mij maken en beleef meteen een ontdekkingssessie. Zo zie je hoe ik werk en je voelt meteen of het klikt en of ik jou kan helpen.

Een persoonlijke ontdekkingsreis​

Een ontdekkingssessie is een persoonlijke ontdekkingsreis van anderhalf à twee uur. Hij kan je helderheid geven over hoe je nu functioneert en laten zien wat het voor je betekent als je zaken zou veranderen. Ook wordt duidelijk wat jou in je groei belemmert. Zo ontdek je in een korte tijd belangrijke dingen over jezelf die je direct verder kunnen helpen.

Vrijblijvend en op mijn kosten

Ik help je graag om los te komen uit je situatie, zodat je kunt zijn wie je bedoeld bent om te zijn en kunt doen wat je écht graag wilt. Neem contact met me op om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvende ontdekkingssessie en maak kennis met me.

 

Bel 06-37 22 58 49 of mail me om een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen op mijn kosten.