IMG_8514.jpg

Over mij

Al van jongs af aan ben ik nieuwsgierig geweest naar hoe mensen zich gedragen en hoe het komt dat ze doen wat ze doen. Ik heb het altijd fijn gevonden om met mensen te werken. Dit begon al als verkoopster in het familiebedrijf van mijn vader, daarna tijdens mijn studententijd in de horeca en hulpverlening en ook als vrijwilligster bij verschillende zendingsorganisaties in Nigeria, de Dominicaanse Republiek en Bolivia.

 

Voor de theoretische input volgde ik de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Ik leerde veel over de individuele ontwikkeling van mensen. Eerst als groepsleider, gezinsvoogd en sociotherapeut. En na de opleiding Cultuur, Organisatie en Management als afdelingsmanager van een logeerhuis en een aantal jeugdklinieken in de psychiatrie.

 

Nu sta ik met mijn neus boven op de ontwikkeling van de belangrijkste mens in mijn leven, mijn prachtige dochter. Ik hou van haar met hart en ziel en vind het geweldig om haar moeder te zijn.

Mijn passie 

Ik hou van mooier maken. Huizen, organisaties, mensen. Ik ervaar een passie om mensen te helpen tot bloei te komen. Dit is een voortgaand, dynamisch proces. Een proces waar we soms wat hulp bij nodig hebben en die wil ik jou graag geven.

Kennismaken met coach Deborah?

Bel 06-37 22 58 49 of mail me voor een afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Wil je weten welke opleidingen en cursussen ik gevolgd heb?

Klik hier.

foto: Lydia Vroegop