top of page

Coaching bij stress, burn-out
of persoonlijke ontwikkeling

Wil je je leven naar een andere, bevrijdende richting sturen en weet je niet waar je moet beginnen om dat voor elkaar te krijgen? Als zelfstandig lifecoach in Alkmaar ondersteun ik je bij zo’n belangrijk en vaak ingewikkeld groeiproces. 

Ik geef coachingstrajecten voor: 
 

  • persoonlijke groei en transformatie

  • omgaan met stress en burn-out

  • verwerken van verleden

  • meer balans in het leven

  • omgaan met mensen met een psychische stoornis

Deborah Vroegop, christelijke coaching voor vrouwen in Alkmaar

Jouw probleem benoemen

Worden wie je bent, is een heel proces. Ontdekken wie je bent en wat je talenten zijn. Bewust worden waarop je identiteit gebaseerd is. Herstellen van onverwerkte emoties. En een proces van tevoorschijn komen en gaan staan. Je bent een uniek mens en je ervaart het leven op jouw manier. Wat drijft jou en wat remt je af? Ik luister naar je en stel de juiste vragen om tot de kern van jouw probleem – en dus bij de oplossing – te komen. Zonder oordeel en waar mogelijk met een vleugje humor.

Belemmerende gedachten herkennen

Tijdens onze coachsessies ga je ervaren dat je waardevol bent en er mag zijn. Dit doe ik door je bewust te laten worden van belemmerende gedachten- en gedragspatronen. Dit zijn onwaarheden waarin je zelf bent gaan geloven. Tegenover die tegenwerkende leugens gaan we nieuwe waarheden zetten en dat geeft vrijheid. Vrijheid om keuzes te maken. 

​Een berg in mootjes hakken 

Als je ergens op vastloopt raak je vaak overspoeld door de dingen die niet lekker lopen. Dat kan voelen als een grote berg die je niet kunt overzien. Ik help je om die berg in kleinere hoopjes te hakken. Samen met jou kijk ik welke prioriteiten je kunt stellen en wat het beginpunt van je groeiproces is. Met haalbare doelen en stap voor stap.

Ervaar het tijdens een kennismakingsgesprek

Ervaar zelf of je met mij die connectie voelt. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken. In dit gesprek krijg je meer duidelijkheid over waar je nu staat en hoe je meer uit je leven kunt halen. 

Ik wil graag een
gratis eerste gesprek

bottom of page