top of page

Belinda, 44 

Graphic Designer

Ik heb Deborah leren kennen als een zeer betrokken coach. Ze is integer en oprecht, wat voor mij heel belangrijk is. Deborah is echt geïnteresseerd en laat dat blijken. Ze heeft me geholpen met tips uit haar vorige werk als manager.

 

Ik vond het fijn om te horen hoe zij dingen zou aanpakken en hoe leidinggevenden vanuit hun (soms verborgen) agenda reageren. Ze kent de regelgeving en heeft me daarmee geholpen. 

 

Ik heb daarnaast diverse oefeningen gedaan, waarbij ik wonderbaarlijke ervaringen heb gehad. De oefeningen waren soms zwaar en erg heftig, maar wat ik erna heb mogen voelen was zeer bijzonder. Het heeft me geholpen op een niveau waar ik met praten niet kon komen. 

 

Ik kan een coachingstraject bij Deborah aanraden op praktisch gebied, maar zeker ook verdiepend met de werkvormen die zij tot haar beschikking heeft. 

Martin, 33

Salesmanager

Ik ben ontzettend blij met Deborah. Ze stelt de juiste vragen en luistert zonder oordeel. Zo heeft ze al heel wat duidelijkheid weten te scheppen in mijn warboel.

Ook blijft Deborah de rode draad bewaken. Steeds als ik uitweid, haalt ze me weer terug naar het hoofdpad.

Carla, 29

Verpleegkundige

Na een sessie met Deborah ben ik anders het gesprek aangegaan met mijn leidinggevende. Niet aanvallend. En ik kon ook kritiek van hem incasseren, zonder hier heftig op te reageren.

Margreet, 52

Juriste

Ik voelde direct een klik met Deborah. Ze is gemakkelijk toegankelijk en benadert het leven en zijn uitdagingen met een gezonde dosis humor. Tegelijkertijd voel ik me door haar volledig begrepen en serieus genomen. Voor mij is dit precies de relativering die ik nodig heb om de rust en het zelfvertrouwen terug te vinden waarnaar ik al een hele tijd op zoek ben.

Eugene, 44

Docent 

Deborah weet, al vragend, haarscherp hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Hierdoor ontstaat duidelijkheid in de situatie. In mijn geval een overstap van de ene baan naar een volgende. Door Deborah kon ik mijn nieuwe werkgever uitleggen wat ik waard was. Dit leverde mij een bijbehorende salarisschaal op. Deborah zette mij in mijn kracht op het juiste moment.

Femmy, 49

Docent

Jouw helder overzicht, rustige en duidelijke aanwezigheid en goede vaardigheden op het gebied van communicatie, zijn een grote steun voor me in de soms lastige gesprekken die ik heb met instanties (directie, P&O). Daardoor kan ik ontspannen naar het gesprek toe en in het gesprek zijn. Ik weet dat als ik een punt zou laten liggen, of even niet mijn grenzen goed in de gaten heb, dat jij dan naadloos aanvult. Deze steun maakt het proces een stuk lichter.

Peter, 46

Accountmanager

Mijn gesprekken met Deborah ervaar ik als prettig, respectvol, uitdagend, confronterend, verhelderend en zinvol. Deborah vraagt door, velt geen oordeel en stuurt bij als ik afdwaal. Met bepaalde methodieken die ze toepast, maak je als het ware een reis naar binnen om van daaruit met nieuwe kennis en inzichten vooruit te werken. Dit is voor mij in het nabije verleden al van toegevoegde waarde geweest en zal het in de toekomst zeker weer gaan zijn!

Bert, 43

Docent Natuurkunde

Na enkele sessies met Deborah voel ik me veel vrijer dan voorheen. Ik ben minder bang om te zeggen wat ik vind en durf meer uiting te geven aan wat ik mooi vind.

De coachingssessies met Deborah brengen me elke keer precies wat ik nodig heb.

Mirjam, 45

Verzorgende IG

Het is nu alweer een jaar geleden dat wij een aantal maanden met elkaar in zee zijn gegaan. En wat een bijzondere tijd is dat geweest. Vele reizen heb ik gemaakt, want dankzij de professionele, rustige en bovenal bekwame, liefdevolle opstelling van Deborah heb ik gedurfd mij volledig over te geven en zie ik het nog allemaal aan mijn geestesoog voorbij gaan. Tjonge jonge, wat leerzaam en wat een inzichten en wat was het soms ook heerlijk om alle emoties de vrije loop te mogen laten. Want bij jou was ik veilig.

Nella, 52

Coördinator vrijwilligers

Toen ik in zwaar weer zat wegens situatie werk en vastzittende gedachten door aanhoudende moeilijke omstandigheden kreeg ik via mijn netwerk contact met Deborah. Omdat ik christen ben en Deborah ook, voelde dit veilig. Wat me meteen opviel was haar opmerkzaamheid, het stellen van de -voor mij -juiste vragen. Hierdoor werd er een appèl gedaan op hoe ik mijn situatie beleefde en interpreteerde. Ik kon oefenen hoe grenzen aan te geven wanneer ik een contact als moeilijk ervoer. Ze gaf mij oefeningen om de gejaagdheid en stress die ik lijfelijk ervoer, te verminderen. Ik vond het zeer prettig dat ze meteen reageerde wanneer er een situatie was waarbij ik haar meedenken en advies nodig had. De rouw en het verlies van mijn werk kon ik met Deborah doorleven middels onze gesprekken en ruimte voor gebed. Deborah stond naast me in een heel moeilijke tijd. Mede dankzij haar kwam er ruimte in mijn gedachten om nieuwe kansen te ontdekken in hoe verder na mijn baan en kreeg ik handreikingen m.b.t. grenzen communiceren.

Liesbeth, 48

Administratief medewerker

Deborah kan heel goed luisteren en goed samenvatten. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft me onder andere geholpen met een beter inzicht in mezelf, wat kan ik verbeteren, oude gedachtenpatronen vernieuwen, triggersituaties opruimen en ik heb handvatten gekregen. Ik voel me nu sterker. De doelstellingen minder stress en meer rust in mijn hoofd zijn zeker gehaald.

Ik wil graag een
gratis eerste gesprek

bottom of page