Coaching door Deborah

Het is mijn missie jou te helpen je leven weer op orde te krijgen en in de vrijheid te komen. Tijdens onze coachingssessies laat ik je zien dat je waardevol bent, dat je er mag zijn en dat je ruimte mag innemen. Als ik een schakel kan zijn in jouw proces om te worden wie je bent, ben ik daar heel dankbaar voor.

Hoe ik coach

Hoe ervaar jij jouw werkelijkheid? Hoe interpreteer jij de dingen die je meemaakt? Tijdens onze coachingssessies krijg je meer inzicht in jezelf en word je je bewust van jouw patronen. Vanuit een nieuw gezichtspunt leer je vervolgens anders naar de realiteit te kijken en deze anders te beleven. Zo kun je belemmeringen opruimen, meer balans ervaren en vanuit vrijheid keuzes maken.

 

Deze coachaanpak werkt ook in situaties waarin je in gesprek moet met instanties. Je werkgever of het UWV bijvoorbeeld. Je leert om verantwoordelijkheid te nemen voor je situatie. Dit  plaatst je namelijk in de beste positie om iets met je werkelijkheid te doen en er een positief gevolg aan te geven. Zolang je iemand of iets buiten jezelf verantwoordelijk houdt, blijf je je machteloos voelen.

De coachingsmethodes

Naast afstemmen en aanvoelen, luisteren en vragen stellen, gebruik ik tijdens de coachingssessies verschillende methodieken (klik voor meer info op de links). Welke methode of methodes ik kies, hangt mede af van jouw situatie, je hulpvraag en je persoonlijkheid.

Als basis werk ik vanuit:

 

Wat ik daarnaast in kan zetten is:

  • De Hartcoherentie: communicatie tussen de hersenen, de ademhaling en het hart.

 

Als je zelf in Jezus gelooft of hier voor openstaat zet ik soms ook de volgende methodes in:​

  • Transformational Prayer: gebeds- en coachvorm waarin jij rechtstreeks van God de waarheid geopenbaard krijgt over de leugens die je bent gaan geloven. Zo wordt het intellectueel weten een harts-weten.

 

  • Sozo: een manier om in samenwerking met de Heilige Geest te ontdekken welke blokkades zich in iemands leven voordoen. Ook gaan we op zoek naar de wortel van het probleem. Als het contact met God herstelt, kunnen wonden genezen en zullen hindernissen verdwijnen. Het zal meer vrijheid in je leven brengen!

 

Bijbelleraren die mij hierbij inspireren zijn onder meer Dr. Neil T. AndersonRobert HendersonDr. Ed Smith en Joyce Meyer.

Wil je weten of coaching door mij iets voor jou is of heb je vragen over de methodes?